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| Sujet: Escargots ... Non ... Crevettes Recipes ... A L''Ailla ... Con GARLIC ... 15/5/2009, 19:50 | |
| Hit one of the links in & it will take you to a Multitude of recipes for all meats...Good Site <BLOCKQUOTE> Soy Garlic ShrimpThis marinade is enough for 1 pound of deveined, shell-on jumbo or colossal shrimp.
- 1/4 cup soy sauce
- 2 tablespoons brown sugar
- 2 cloves garlic, crushed
In a medium bowl, combine the soy sauce, sugar and garlic. Add the shrimp and marinate for at least 10 minutes, up to 30. Grill for about 2 minutes per side over medium high heat. </BLOCKQUOTE> Grilled Shrimp Recipes
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Easy Grilled Shrimp We'll start out with a real easy one here. Shell on shrimp is dusted with a single seasoning and grilled. A easy butter sauce can be made for dipping.
BBQ Shrimp Marinade Parsley, basil and oregano flavor these little shrimpies before hitting the grill.
Grilled Shrimp Diablo Depending on how heavy handed you are with the seasoning, these can be a little spicy, or just plain hot! Cold drinks recommended.
Shrimp Taco Wraps Shrimp wrapped in a flour tortilla with rice, guacamole, cheese and sour cream. I like to use whole wheat tortillas with this one.
Chili Butter Shrimp Probably not the lowest in fat, with the butter and all, but everything's ok in moderation, isn't it?
Grilled Shrimp Recipes This is just an overview of the shrimp recipes, with a little added information for good measure.
| | | Grilled Salmon Recipes
Honey Glazed Salmon Salmon steaks are brushed with a honey-soy glaze. Fillets can be used in place of steaks if desired.
Lemon Rosemary Salmon A fillet of salmon is grilled in foil with all the spices and herbs. Nice and easy with no messy grill to clean up! And it's just about time for Copper River salmon to show up...keep your eyes open!
Grilled Salmon Tips Information about grilling salmon, along with a couple of recipes.
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jam
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| Sujet: aligot lozérien (y a du garlic dedans, parait que ça éloigne les vampires) 15/5/2009, 22:46 | |
| trouvé sur ce site de recettes http://www.marmiton.org/recettes/recette.cfm?num_recette=33356
Préparation : 30 mn Cuisson : 12 mn
Ingrédients (pour 6 personnes) :
- 500 g de pommes de terre (vieilles) - 500 g de tomme fraîche (2-4 jours) de l'Aubrac - 1 gousse d'ail - sel - 200 g de beurre - 200 g de crème fraîche
Préparation :
1) Eplucher, couper en morceaux et faire cuire les pommes de terre 7 mn à la cocotte-minute (ou à défaut 20 mn à l'eau salée bouillante). 2) Pendant ce temps couper la tomme en fines lamelles. 3) Dans une marmite mélanger le beurre, la crème et l'ail écrasé sur feu doux. 4) Passer les pommes de terre au moulin à légumes (ne pas mixer) au dessus de la marmite. Remuer vigoureusement avec une cuillère en bois en laissant chauffer. 5) D'un seul coup ajouter la tomme et battre énergiquement le mélange avec la cuillère en bois. Toujours sur le feu, soulever plusieurs fois l'aligot avec la cuillère, il doit former des rubans. Ajuster la quantité de sel en goûtant.
(mon avis personnel) la recette est pas compliquée mais ce que j'ai du mal à faire c'est de trouver la bonne température pour que ça "file" bien (étape 5) | |
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